www.woodcraft.cz

Sněm LLM

(10.6. 2006)
týpí

zúčastnění: Yuči, Tina, Inachčawin

Na ligový sněm jsme mohli jet jen na jeden den a tak se taky tak stalo. Brzo ráno jsme tedy nasedli do Sierry a vyrazili směr Sklené nad Oslavou. Tedy nějakých 100km. Když jsme přijeli na místo sněmu, zjistili jsme, že v autě je sice hezky příjemné teplo, ale mimo něj je pěkná kosa.

Když jsme přišli na louku, začínalo akorát zahájení sněmu průvodním obřadem a jakýmsi podáváním ruky "každý s každým" v řadě ve stylu hada.

Ubydleli jsme se u Kiďáka.

Sněm se rozjel naplno. Viktorka uspořádala hru pro malou lóži a tudíž nám někam zmizela Tina. V průběhu dne se pořádal laktos, přednáška o Setonovi, zasedala ÚROP…

A taky byla soutěž v rozdělávání ohně křesáním a třením dřev. Tina VYHRÁLA třetí místo v Malé lóži v křesání. Vyhrála jelenici. To bylo supr.

Já osobně jsem se na delší dobu sešel s Guem, abychom probrali nějaké osobní záležitosti. Z povídání s ním jsem se vrátil pomalu za pět minut dvanáct. Připravili jsme se na večerní sněm.

Sněm LLM začal. V rámci něho měli projev členové náčelnictva, zahrálo se divadlo a rozdali tituly… Ale taky náš kmen dostal od ohniveckého společenství velký dar - woodcrafterskou vlajku.

Po skončení sněmu jsme se rozloučili, nasedli do auta a vyrazili směr Kolín. Cestou jsem si posbíral pár kontaktů na autobazary… Do Kolína jsme dorazili něco okolo druhé ranní.

týpí

No, hodnotím sněm pozitivně. Jen nás mělo jet daleko víc. Taková Ayuta nejela proto, že by si neměla s kým povídat, což mě docela zamrzelo, protože si jsem jist, že by tomu tak nebylo.

Yuči
powered by © Pavel Spáleny web engine - Yučikala Wičaša www.yucikala.net