www.woodcraft.cz

Vánoční schůzka v Přelouči

(17.12. 2006)
Odkazy

zúčastnění: Wanyanka, Yuči, Inachčawin, Tina, Padre, Hanka, Hynek

 vločka

Protože vánoční schůzka se měla konat ve tři v Přelouči, pražská větev se ke kolínské měla přidat u nás doma, odkud jsme měli pokračovat společně autem. Potřebovala jsem ale dodělat cukroví, tak jsme se trochu zdrželi všichni.

V Přelouči užbyla připravenáa vytopená horní místnost. Padre byl překvapený, že nás přijelo tak málo. Já, Tina, Inachča a Hanka jsme se odebraly osmažit řízky a sýry, které už v Kolíně připravila Tina s Yučim. Nahoře jsme k nim přidaly bramborový salát od Inachči. Na stole byla také přehlídka cukroví.

Vánoční schůzku měla organizovat Inachča, ale nějak to nezvládla, takže Yuči se nabídl, že to na poslední chvíli vezme za ní. Připravil jednoroční přehled činnosti kmene s výbornou gramatickou chybou :-) okopíroval Padreho hru z poslední návštěvy Přelouče, hudební hádanky, kterou Padres přehledem vyhrál :-).

 vločka

Také jsme si rozdali dárky. Hanka uháčkovala každému krásné hvězdičky a Padre zase nádherně pomaloval kameny. Ti, kteřív Přelouči užjednou byli, dostali i dřevo. Indiánská zrcátka a Yuči i soupravu k dýmce, u kteréjsem nemohla poznat zvířata, která na ní byla vyřezaná. Od Tiny dostal kmen malovanou sklenici na svíčku a vlastnoručně pečené cukroví a od nás cédéčka s fotkama z kmenové činnosti, hudbou a vyřezávané vánoční motivy.

Atmosféra byla, jako vždycky v Přelouči, příjemná, ale násilím jsme ji museli přerušit, protože byla neděle a druhý den se šlo do prací a škol.

Pěkné Vánoce všem přeje

Wanyanka

powered by © Pavel Spáleny web engine - Yučikala Wičaša www.yucikala.net