www.woodcraft.cz

Bambiriáda

(25.5. 2007 - 26.5. 07)

zúčastnění: Břek, Padre, Tančí, Tina, Wanyanka, Yuči

Pátek 25.6.2007

Na nádraží se všichni co jeli sešli (Yuči, Tina, Břek, Tančí) a mohli jsme vyrazit. První zastávka byla v Přelouči u Padreho. Tam jsme sbalili všechny zavazadla co si Padre chtěl s sebou vzít ale Padre přijede až zítra s Wanyankou. Přijeli jsme do Jaroměře, kde byla BAMBIRIÁDA. Yuči rychle běžel do týpí se převléknout do indiánského oblečení, protože za chvíli měl taneční vystoupení. Tina to vystoupení stihla i bez spěchu. Taneční vystoupení bylo fajn. Dobře jsme si zatancovali a divákům se to taky líbilo. Ještě před námi měl vystoupení tančící pes. Po nás měla vystoupení skupina Vaťák, která zpívá písničky od skupiny Kabát. A nastal krásný ohňostroj, při, kterém se stala malá nehoda vinou diváků, ale nic vážného to naštěstí nebylo. Potom jsme se všichni přemístili do týpí a udělali si místo na spaní. Večer si povídali a pak pomalu usnuli.

Tina

Sobota 26.6.2007

Ráno jsme vstali relativně brzo. Okolní hluk nám nedovolil spát. Poklidili jsme týpí a připravili jej na "běžný" bamiriádní den.

Nasnídali jsme se - koláček a rohlík. Původně někteří z nás plánovali sníst jen koláček, ale nakonec došlo aj na ten rohlík.

Odjel jsem s Tinou pro Padreho a Wanyanku na nádraží, kde trochu vzbudil rozruch můj indiánský oblek. Vlak ale přijel relativně v čas, Wanyanku s Padrem jsem taky našel a tak vše vlastně proběhlo dle očekávání. Naskočili jsme do auta a vyrazili směr bambiriáda. Když jsme ale přijeji k parku, spustil se déšť... Naštěstí dlouho netrval.

Padre a Wanyanka se převlékli do stylového a zabydleli jsme se v zubříku, kde jsme vykřesali oheň.

Nastal typicky bambiriádní den. Ukazovali jsme (teda hráli) lakros, prohazovali "kopí" obručí, povídali si a vyšívali. Sem tam občas se k nám někdo z návštěvníků připojil.

Příjemně jsme tak ztrávili celý bambiriádní den. Před pátou hodinou jsme si vše zabalili a vyrazili přes Přelouč dom.

Yuči

powered by © Pavel Spáleny web engine - Yučikala Wičaša www.yucikala.net