www.woodcraft.cz

Anděl přichází do Babylonu

(17.3. 2006)
divadelní maska

Datum: 17.3.2006
Čas: 19:30 - 22:00
Místo: Divadlo Disk
Představení: Anděl přichází do Babylonu (F. Dürrenmatt)
Účastníci: Arja, Lenka, Martina, Wanyanka, Yuči + Rybka, Eliška s kamarádem, Veronika

Anděl
Anděl
Kurubi
Kurubi

I když sraz byl až v 19 hodin před divadlem, s Wanyankou a Arjou jsme se sešly už v 15:00 před Májem. Chtěly jsme koupit volejbalový míč. Nebylo to jednoduché - skloubit požadavky na nízkou cenu a vysokou kvalitu (+ další Wanyančiny připomínky na vzhled). Nakonec jsme Máj opustily a zamířily do Nového Smíchova, kde jsme míč, který alespoň částečně splňoval naše požadavky, našly.

Poté nás Arja opustila kvůli jinému srazu a my s Wanyankou strávily zbytek odpoledne řešením všeho možného…

V 19:00 jsme dorazily před divadlo, kde už čekal Yuči, Arja, Rybka a Martina. Na zbytek lidí jsme šli čekat dovnitř. Poté co se naše skupina asi čtyřikrát různě pletla, se otevřely dveře do sálu…

Sedadla byla uspořádána zvláštním způsobem - na všech stranách, pódium uprostřed. V hledišti byla i místa, kam si sedali herci. Bohužel nás bylo moc, tak jsme si nemohli sednout do první řady na pódium (Arjino oblíbené místo).

Představení bylo (alespoň podle většiny velmi dobré a vtipné). Po skončení a vystání dlouhé fronty na šatnu jsme se roztrhali na skupiny a vyrazili k domovu. Arja pokračovala na další sraz (kde jsme jí ještě s Wanyankou a Yučim navštívili).

Před rozloučením jsme se stihli předběžně dohodnout, že další divadlo bude Divadlo na Prádle nebo Pod Palmovkou či opět Disk (a Terorismus).

Lenka

leták - strana 1 leták - strana 2

powered by © Pavel Spáleny web engine - Yučikala Wičaša www.yucikala.net